Zakelijk cadeau voor de kerst

zakelijk cadeau

Zakelijk cadeau voor de kerst

December is de feestmaand. Het is de tijd om je (zakelijke) relaties te bedanken. Maar eveneens worstelt iedereen jaarlijks met de vraag: wat zijn nou originele zakelijk cadeaus? Een leuk zakelijk cadeau geven? Daar hebben wij de oplossing voor. Dat ga je dadelijk hieronder lezen.

Gepersonaliseerd zakelijk cadeau voor de kerst

Kerst staat voor saamhorigheid en liefde. Een bedankje geven is attent en leuk, maar een bedankje dat gepersonaliseerd is een keer zo leuk en effectief. De ontvanger ziet en erkend dat jij je best hebt gedaan en aan de ontvanger hebt gedacht. Dat heeft een positief effect op de onderlinge relatie. Een zakelijk cadeau hoeft niet altijd groots te zijn om groots over te komen.

THNX.nu

Thnx is de webshop voor een origineel zakelijk cadeau. Zij zijn al jaren een grote naam in de bedankjes branche. Daarnaast bieden zij jou de mogelijkheid om het bedankje volledig te personaliseren. Zodat jouw boodschap echt aankomt. Ook de inhoud is volledig te personaliseren naar wens. Kies jij iets eetbaars of tastbaars? Ga jij voor een leuk kerstuiterlijk of kies jij toch de kleuren van jullie huisstijl. Zodat de ontvanger herkent van wie het bedankje komt en de link legt naar jou. Die keuze laten we geheel aan jullie.

Wat is de psychologische reden?

Er zijn wereldwijd verschillende onderzoeken geweest waarom wij als mens zijnde iemand anders moeten bedanken. Welke conclusie kunnen we daaruit stellen? Doordat jij je relaties bedankt creëer jij wederkerigheid. Graag leggen wij de term wederkerigheid voor jou uit. Wederkerigheid is dat als jij iets voor een ander doet, de ontvanger volgende keer weer sneller iets voor jou doet. Op basis daarvan kunnen zakelijke relaties blijven bestaan en onderhouden worden. Aangezien we ook vaak naar een reden zoeken om een zakelijk cadeau te sturen is kerst de ideale reden. Ga gezamenlijk goed het nieuwe jaar in. En stijg met je onderneming en relaties naar nieuwe hoogtepunten.

Welke boodschap?

Oké je hebt de reden gevonden en het zakelijk cadeau dat je wil sturen, maar wat is de boodschap die je wilt zenden? Je kan relaties bedanken, omdat jullie gezamenlijk een bepaalde presentatie hebben gehaald. Of een relatie die jou een gunst heeft verleend. Maar ook een relatie die jouw nieuwe klanten heeft aangedragen. Dat zijn redenen om iemand te bedanken.

Maar het hoeft niet uitgebreid. Jij kan je relaties ook bedanken om het feit dat zij vertrouwen in jou hebben. Dit hoeft niet dé boodschap te zijn. Wij geven enkel tips om jou op weg te helpen.

Goed om te vermelden is dat een persoonlijke boodschap sneller werkt dan een algemene boodschap. De ontvanger leest het vaak wel, maar is de tekst ook weer snel vergeten.

Dat is zonde van de boodschap, energie en de investering. Denk goed naar over de boodschap die je wilt verzenden. Dat zorgt er ook voor dat jij gemakkelijk een keuze maakt over de verpakking en inhoud. Dit kan je namelijk naadloos op elkaar laten aansluiten. Dat zorgt voor eenheid en professionalisme.

zakelijk cadeau

Heb jij een uniek idee en twijfel je of jouw idee werkelijkheid kan worden? Neem dan vrijblijvend contact met THNX op!

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *