Waarom een holobox huren?

holobox

Waarom een holobox huren?

De holobox is een innovatief product dat steeds vaker wordt ingezet om een groot publiek te bereiken. Sprekers kunnen vanaf een centraal punt uitzenden terwijl ze op meerdere locaties overal ter wereld live en levensecht zijn te zien. Met behulp van de holobox kunnen mensen en objecten namelijk in realtime en levensecht worden geprojecteerd op meerdere locaties tegelijkertijd. Het is innovatieve marketing waarmee je als bedrijf jezelf kunt profileren en indruk kunt maken. Dat gezegd hebbende is de holobox wel een forse investering. Wil je geen forse investering doen of heb je de holobox slechts tijdelijk nodig? Dan is een holobox huren ook een goede optie.

Het verschil tussen een holobox huren en kopen

Het verschil tussen kopen en huren is bij iedereen wel bekend, maar laten we hier toch even bij stilstaan. Bij het kopen van een holobox is het product je eigendom en kun je het gebruiken wanneer je het nodig hebt. Bij een holobox huren mag je voor een besproken periode en tegen betaling het product gebruiken, maar het wordt nooit jouw eigendom. Huren kan een goede optie zijn wanneer je als bedrijf geen forse investering wil doen of als je de holobox slechts tijdelijk nodig hebt voor een specifieke campagne. Het voordeel van huren is dat je vaak ook de beschikking hebt over specialisten die je kunnen helpen bij het leven en opzetten van de boxen die je op verschillende locaties wil plaatsen.

Huren of huren?

Nu is er nog een verschil dat we graag willen bespreken. Als bedrijf kun je bij een erkende specialist een holobox huren en die plaatsen waar je dat wil. Maar er zijn ook locaties met holoboxen die ze beschikbaar stellen voor de verhuur. Deze locaties en bedrijven hebben vaak de aanzienlijke investering al gedaan om bedrijven de kans te geven om de locaties te huren om bijvoorbeeld een product te promoten. Denk aan holoboxen die in winkelcentra staan. Evenals dat je een reclamebord of een andere promotiemiddel afneemt, kun je ook een holobox op die locaties huren. Waar je dus jouw promotie kunt laten plaatsvinden.

Voor welke doeleinden holobox huren?

Nu vraag je jezelf af of een holobox huren alleen voor het verkopen van producten geschikt is, maar dat is zeker niet het geval. Een holobox is in dat opzicht een multifunctionele tool die je als bedrijf kunt inzetten. Je kunt er livestreams op afspelen, maar je kunt ook een vooraf opgenomen reclame of boodschap mee afspelen. Op die manier kun je niet alleen producten promoten en verkopen, maar je kunt ook presenteren of zelfs op het gebied van hospitality hoge ogen gooien. Met een holobox huren bereik je zeker de wow-factor. Met als bijkomstig voordeel dat je boodschap goed overkomt op het publiek en dat ze je onthouden. Ook producten worden in een 4K resolutie en in volledig 3D weergegeven en dat zorgt ervoor dat mensen veel sneller geïnteresseerd raken. In dat opzicht is de slagingskans van een marketingcampagne die met behulp van de holobox wordt uitgevoerd, zeer groot.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *