Wat zijn interimmers en wat kunnen ze voor mijn bedrijf doen?

interimmers

Wat zijn interimmers en wat kunnen ze voor mijn bedrijf doen?

Het werken als een interim professional, misschien ken je wel iemand die werkt op interim basis of misschien ben jij zelf wel zo’n persoon. Wat houdt het werken als een interimmedewerker nou precies in? Wat is een interimmer? Wat dragen interimmers bij aan een bedrijf? Dat zijn vragen die veel mensen zich afvragen. Daarom hebben wij de juiste antwoorden op deze vragen hier voor je klaar staan! Ben jij benieuwd? Lees dan verder!

Wat zijn interimmers?

Wat zijn interimmers? Een vraag die je je dus afstelt als je bent door gaan lezen. Interimmmers zijn personen die een functie binnen een bedrijf tijdelijk vervullen. Deze staan onder een contract bij een detacheringsbureau of bij een bureau voor interimmmers zoals, Rooss interimmers. Dit is dan een vast of een tijdelijk contract waarbij het detacheringsbureau je salaris betaald. Op opdrachtbasis werk je bij verschillende bedrijven die passen bij jouw specialiteiten. Je kunt de eerste 6 maanden bijvoorbeeld bij Grolsch werken en de andere 6 maanden bij de ABN Amro. Het kan allemaal erg verschillen en voor de meeste bedrijven hoef je geen ervaring te hebben.

Het grootste voordeel aan het zijn van een interimmer is het feit, dat als je tijdelijk geen opdracht hebt, je gewoon doorbetaald krijgt!

Wat doet een interimmer voor jouw bedrijf?

Een interimmer zal voor jouw bedrijf gaan werken en zich razendsnel ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Een interimmer werkt net als elk ander personeel binnen jouw bedrijf, voor jouw bedrijf. De interimmer vervult een tijdelijke functie waar op dat moment vraag naar is.

Het detacheringsbureau, waar de interimmer deel van is, zoekt de opdrachten voor de interimmer uit. Ook zorgen zij ervoor dat je op gesprek mag komen bij het betreffende bedrijf. Als er na dit gesprek een match is, dan begin je als interimmer vaak direct. Als interimmer krijg je een fieldmanager. Samen met hem bespreek je je groeipad en bepaal je welke soort opdrachten hierbij passen. Vervolgens komt er een persoonlijk ontwikkelplan.

Liever zelf op zoek naar een interimmer? Bij Roos interimmers kan dat. Er worden geen bedrijven en interimmers aan elkaar gekoppeld, maar interimmers maken zelf een profiel aan waarbij ondernemers zelf een goede match kunnen vinden.

Dit kan een groot voordeel zijn ten opzichte van een interimmer via een detacheringsbureau inhuren. Je hebt namelijk zelf de touwtjes in handen en maakt zelf afspraken met de interimmer die jij tijdelijk wilt aannemen.

interimmers

Voordelen interim

Zoals hierboven vermeld staat, was het grootste voordeel het feit dat je als interimmer ook doorbetaald krijgt als je geen opdracht hebt. Daarnaast zijn er nog wat voordelen. Het eerste voordeel is de zekerheid. Er wordt vastgesteld tussen de werkgever en de interimmer hoelang de vaste periode is. Zo kan de interimmer niet van het een op het andere moment stoppen.

Een interimmer is dus een persoon die tijdelijk een opdracht vervult binnen de business. De interimmer helpt jou met deze opdracht of functie, zodat jouw bedrijf op rolletjes blijft lopen en jullie niet vast komen te zitten. Schakel een leuke en productieve interimmer in via Rooss Interimmers en zie hoe er taken uit handen genomen worden!

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *